matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz miare kata miedzy prostymi y= - pierwiastek 3x + 2 oraz y=x-1
Niepojmuje:
wyznacz miare kata miedzy prostymi y= − pierwiastek 3x + 2 oraz y=x−1
14 lis 15:14
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1228.html
14 lis 17:01