Jak to policzyc, nic mi nie wychodzi :(
Marta:
13 lis 22:09
sushi_ gg6397228:
a co masz obliczyć
13 lis 22:17
Marta: sorry źle napisałam, przykłady mi się zlały
ile to się równa, to trzeba jakoś podstawić, ale chyba ja coś zle robie
13 lis 22:21
sushi_ gg6397228:
zapisz jak liczysz
13 lis 22:25
Marta: i tak mi wychodzi, ale to raczej źle jest

wiesz jak to zrobić?
13 lis 22:34
13 lis 22:36
Marta: boże, nie wiem, jakbym wiedziała, to sama bym to zrobiła
13 lis 22:40
sushi_ gg6397228:
a moze trzeba zrobić wspolny mianownik, aby dodać do siebie dwie rozne liczby ?
zrobilas takie cos
| 2 | | 3 | |
| + 1= |
| co jest niepoprawne |
| 7 | | 7 | |
13 lis 22:45
Marta: no jakby były tam cyfry to bym sobie poradziła, ale jaki wspólny mianownik ma a i jedynka
13 lis 22:47
sushi_ gg6397228:
wiec u nas bedzie ....
13 lis 22:51
Marta:
boże, nie wiem
ale wtedy będzie
13 lis 22:53
sushi_ gg6397228:
jabłko + gruszka= jabłkogruszka ?
13 lis 22:54
Marta: jakbym wiedziała to bym to sama zrobiła, jejku
napiszesz, jak się to robi czy nadal będziesz pisał jakimiś zagadkami
13 lis 22:58
sushi_ gg6397228:
tłumacze Twoje obliczenia na "język polski"
widać trzeba wrócić do SP i GIM aby powtórzyć jak się dodaje ułamki do siebie oraz dwie różne
liczby
wyszłaś
| 2 | | 2 | | a | | 2a | |
| +1 = |
| + |
| = |
| = 2 −−> co jest totalnym pogwałceniem ....... |
| a | | a | | a | | a | |
jak mam
4+ w======
4+ w a nie
4w
13 lis 23:02
Marta: Czyli powinno być dalej
13 lis 23:14
sushi_ gg6397228:
tak
13 lis 23:16
Marta: boże, serio, tak jest dobrze?

Tobie też tak wyszło?
fajnie dzięki
13 lis 23:19
sushi_ gg6397228:
na zdrowie
13 lis 23:19