matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykresy funkcji f(x)=a^3
szumi:
mam funkcje f(x)=a
3
, jak narysować wykres tej funkcji, jak zapisać wzór g(x)= |4−f(x+1)| i narysować wykres
13 lis 19:50
M:
15 sie 13:06
M:
29 wrz 11:51
Tadeusz:
29 wrz 14:32