matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyrugować t
space:
Siema, możecie mi powiedzieć czy dobrze wyrugowałem t? x=2sin
2
t
x
=sin
2
t
2
x
√
=sint
2
x
arcsin(
√
)=t
2
13 lis 19:00
Godzio:
Dobrze, oczywiście przy dobrych założeniach dla niewiadomych
13 lis 19:03