matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
Kuba:
jutro bede mial na lekcji rownania trygonetryczne i tak pastzre i nie wiem jak je robic moglbuy ktos jedno zrobic:
1
− cos
2
x = 0
4
13 lis 16:54
Bizon:
1
cos
2
x−
=0
4
1
1
(cosx−
)(cosx+
)=0
2
2
... itd −
13 lis 17:05
kuba:
wzory skroconego mnozenia nie wpadlbym
13 lis 18:02
Bizon:
−
13 lis 18:04