matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Czy..
Misio:
Czy 3
10
*2
10
+3
5
*2
10
=2
15
*3
15
dlaczego tak/nie?
12 lis 19:47
Misio:
?
12 lis 20:23
dero2005:
3
1
0
*2
10
+3
5
*2
10
= 6
10
+ 2
5
(3
5
*2
5
) = 6
10
+ 2
5
*6
5
= 6
10
+ 12
5
= 60715008
12 lis 20:25