PILNE
Marki: Rozwiąż zadania:
ROZWIĄŻ RÓWNANIE:
6x2 − (2x−3)(3x+2)=2
WYKONAJ WYKRES FUNKCJI:
y=3− 1/2x
12 lis 18:58
Hajtowy: 6x
2−(6x
2+4x−9x−6)=2
5x+6=2
5x=−4
Zrób sobie tabelkę i rysuj
12 lis 18:59
MathGym: | | 1 | |
jemu chyba chodziło o y=3− |
| |
| | 2x | |
12 lis 19:01
Marki: Tak chodziło mi o to MathGym
12 lis 19:02
Hajtowy: No to już jest inna sprawa. To jak już
MathGym zacząłeś, to dokończ mu pomagać.
Nie wtrącam się
12 lis 19:03
Marki: Dziękuję :3
12 lis 19:04
MathGym: | | 1 | |
4. narysuj f(x) = 3 − |
| |
| | x | |
12 lis 19:09