matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomoże ktoś co dalej??
imię:
a
√
3
√
5
=
+1
2
12 lis 17:41
Kaja:
obustronnie razy 2 2
√
5
=a
√
3
+2 2
√
5
−2=a
√
3
/:
√
3
2
√
5
=a
√
3
2
√
15
a=
3
12 lis 17:42