zaznacz odp
kaczy: : aby otrzymac wykres funkcij f(X)=2x−3+1 nalezy wykres funkcij y=2X przesunac równolegle
o
wektor ; a) [−3,−1] b) [3,1] c) [1,−3] d)[1,3] pomocy proszę
12 lis 17:40
Kaja: b)
12 lis 17:41
MathGym: b
12 lis 17:41
MathGym: f(x) = 2x−a+b
v =[a, b]
12 lis 17:42
wredulus:
Zastanow sie
Masz wykres y=x
2
O jaki wektor musisz go przesunac aby otrzymac x
2+1
12 lis 17:42
kaczy: | | X2−4 | |
oblicz x , jezeli |
| =19 POMOCY |
| | X+2 | |
14 lis 17:10
kaczy: rozwiąż ; logspan style="font-family:times; margin-left:1px; margin-right:1px">12|x−3|=−4
14 lis 17:17
kaczy: to jest log jedna druga na dole log tutaj jedna druga i dalej |x−3|=−4
14 lis 17:20