matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kll
kdk:
jak to rozwiązać U(2
21
*3
20
)
3
wiem, że jest wzór a
n
*b
n
czyli mam 2
61
*3
60
?
11 lis 19:38
5-latek:
2
63
*3
60
11 lis 19:43
kdk:
2
63
*2
60
A jak mam
?
6
61
11 lis 19:47
dero2005:
2
123
2
61
*2
62
2
62
=
=
=
2
61
*3
61
2
61
*3
61
3
61
= 2(
2
3
)
61
11 lis 20:30