matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykres funkcji
cla:
Mam problem, jest dosc blachy, ale jednak wciaz problem, jak zabrac sie za narysowanie funkcji f(x,y)=xy, nie widze tego po prostu, od czego zaczac ?
11 lis 18:07
cla:
f:RxR−>R
11 lis 18:17
MQ:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=plot+xy&lk=4&num=1&lk=4&num=1
11 lis 18:38