TO PILNE!!!!Dany jest prostokąt ABCD o bokach długości AB=18 i BC= 15. Poprowadz
eugeniaaa: TO PILNE


Dany jest prostokąt ABCD o bokach długości AB=18 i BC= 15. Poprowadzono prostą
równoległą do boku AB, która przecięła boki BC i AD oraz przekątną AC odpowiednio w punktach
E, F i O. Pole trójkąta EOC jest równe 15. Wyznacz długości odcinka OE i OC.
11 lis 10:54
eugeniaa: TO PILNEDany jest prostokąt ABCD o bokach długości AB=18 i BC= 15. Poprowadzono prostą
równoległą do boku AB, która przecięła boki BC i AD oraz przekątną AC odpowiednio w punktach
E, F i O. Pole trójkąta EOC jest równe 15. Wyznacz długości odcinka OE i OC.
11 lis 11:13
eugeniaa: PROSZĘ POMÓŻCIE MI TO OGARNĄĆ−Dany jest prostokąt ABCD o bokach długości AB=18 i BC= 15.
Poprowadzono prostą równoległą do boku AB, która przecięła boki BC i AD oraz przekątną AC
odpowiednio w punktach E, F i O. Pole trójkąta EOC jest równe 15. Wyznacz długości odcinka OE
i OC.
11 lis 11:28