matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
HELP
Monia:
POMOCY
Wykonaj działania: a)
√
27
−
√
12
+
√
48
= b) 2
√
32
+3
√
18
−
√
72
= c) 4
3
√
54
+
3
√
16
−
3
√
128
= d) 2
3
√
24
+4
3
√
81
−14
3
√
3
= BŁAGAM O POMOC
9 paź 16:34