matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
takie tam logarytmy
skuteroholik:
81(w pierwiastku) log
3
√
2
=
10 lis 12:09
irena_1:
A czy to nie jest 81
log
3
√
2
?
10 lis 12:11
irena_1:
81
log
3
√
2
=3
4log
2
√
2
=3
log
3
(
√
2
)
4
=3
log
3
2
2
=2
2
=4
10 lis 12:13