matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz (abc) 3 jeżeli log 2 a = 4, log 2 b = -5, log c 2 = 1/2
bogda:
Oblicz (abc) 3 jeżeli log 2 a = 4, log 2 b = −5, log c 2 = 1/2
9 lis 19:14
sushi_ gg6397228:
wyznacz z kazdego logarytmu szukana liczbe
9 lis 19:15