matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jeżeli x+..
1!:
jeżeli x+
1
x
=7 to x
2
+
1
x
2
=? wiem że to są sumy odwrotności
9 lis 18:31
sushi_ gg6397228:
podnies pierwsze rownanie obustronnie do kwadratu
9 lis 18:33
Saizou :
albo
1
1
x
2
+
=(x+
)
2
−2=7
2
−2=49−2=47
x
2
x
9 lis 18:37