matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie
paulaa:
[(3 1/2 :7
2
]
2
* x = [(1/2)
0
− 5 * (0,3)
2
* (0,5)
−
1 ]
2
9 lis 14:38
Kaja:
7
9
[
:49]
2
*x=[1−5*
*2]
2
2
100
7
1
1
[
*
]
2
*x=[
]
2
2
49
10
1
(
2
7
)
2
*x=
100
4
1
*x=
49
100
49
x=
400
9 lis 14:45