matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dwa rownanie trygono
jacorek:
mam problem z tymi przykładami proszę o pomoc: 1. sinx−cosx=1
π
2. sin(2(x−π))=cos(x+
)
4
9 lis 14:25
jacorek:
3. sin 6x − sin 4x = sin 4x − sin 2x
9 lis 14:33
otto:
pomoz ktos pliis
9 lis 19:36