zadanie
Paula: | | (2√3+6) * √3 | |
moze mi ktos to policzyc |
| |
| | 2 | |
| | 2√3 +6 | |
i czy da sie jeszcze to jakos uproscic |
| |
| | 2 | |
8 paź 21:53
Janusz: | | 2*3+6√3 | | 6√3+6 | |
wg mnie to bedzie |
| czyli |
| |
| | 2 | | 2 | |
8 paź 21:59
Ryuuk: | (2√3 + 6) * √3 | | 6 + 6√3 | |
| = |
| = 3 + 3√3 |
| 2 | | 2 | |
| 2√3 + 6 | | 2(√3 + 3) | |
| = |
| = √3 + 3 |
| 2 | | 2 | |
8 paź 21:59
duduś:
| | 2( √3 +3)*√3 | |
= |
| = (√3 +3)*√3 = 3 +3√3= 3( 1 +√3) |
| | 2 | |
8 paź 22:00
Paula: dzieki
8 paź 22:08
Bogdan:
Witaj
Eto, a co to za nick? jak z filmu "Podróż za jeden uśmiech" z Henrykiem Gołębiewskim
i Filipem Łobodzińskim w rolach głównych.
8 paź 22:09
duduś:
Witam

Właśnie o tym filmie mi się dzisiaj przypomniało

A Ty znów ?..... "Sherlock Holmes"
8 paź 22:16
Bogdan:
No pewnie, że Sherlock Holmes

. Widzę, że rozbiłaś wszystkie zadanka.
8 paź 22:22
duduś:
Dla Ciebie zostawiłam : całki i granice
8 paź 22:28
Bogdan:
Właśnie przeglądam te zadanka, może się skuszę na któreś, ale zignoruję te osoby, które
mają w nicku wyraz "pomoc"
8 paź 22:35
duduś:
ok

tylko nie ignoruj ....... "dudusia"
8 paź 22:39
Bogdan:
A skąd,
duduś jest ok
8 paź 23:03
Bogdan:
Dobranoc
dudusiu
9 paź 00:45