matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Równania
Koniu20:
1) Równanie x
2
+8x+16=0 można przedstawić w postaci A. (x−4) (x+4) = 0 B. (X+4)
2
=0 C. (x−4)
2
=0 D.(x+2)(x+8)=0
8 lis 17:03
Piotr 10:
(x+4)
2
=0
8 lis 17:06