matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o pomoc w rozwiązaniu
mt:
log przy podstawie 3+√2 z (3−√2)/7
8 lis 09:11
mt:
proszę o pomoc w rozwiązaniu zadania
8 lis 09:12
krystek:
3−
√
2
(3+
√
2
)
x
=
7
8 lis 09:18
krystek:
7
(3+
√
2
)
x
=
7(3+
√
2
x=−1
8 lis 09:20