matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
31
123:
(−3−m)
2
ile to bedzie
7 lis 21:08
irena_1:
(−3−m)
2
=(3+m)
2
=9+6m+m
2
Kwadraty liczb przeciwnych są równe
7 lis 21:15
krystek:
lub [−1(3+m)]
2
=(−1)
2
(3+m)
2
=(3+m)
2
7 lis 21:17