matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Kubaa03:
Wykaż że log
a
3
b* log
b
2
a= 1/6
7 lis 20:49
irena_1:
log
a
b
log
a
a
log
[
a
3
}b*log
b
2
a=
*
=
log
a
a
3
log
a
b
2
log
a
b
1
1
=
*
=
3
2log
a
b
6
7 lis 20:52
Eta:
1
1
1
log
a
3
b=
log
a
b , log
b
2
a=
log
b
a i log
b
a=
3
2
log
a
b
1
1
1
1
..... =
log
a
b*
*
=
3
2
log
a
b
6
7 lis 21:19