matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Bardzo proszę o pomoc
Gontara patrz:
16
−2
* 125
−3
10
−4
* 25
−2
7 lis 20:30
irena_1:
16
−2
*125
−3
=
10
−4
*25
−2
2
−8
*5
−9
=
=
2
−4
*5
−4
*5
−4
2
4
*5
8
1
1
1
=
=
=
=
2
8
*5
9
2
4
*5
16*5
80
7 lis 21:10