oblicz
Izunia 44: PLISSS HELP ME


f(x)=(
13)
x+2−3
7 lis 20:29
krystek: A co chcesz obliczać , co najwyżej nakreślić w→[−2,−3]
7 lis 20:30
Monika: f(x)=3−x−2−3
−x−2=1
x=−1
7 lis 20:32
Izunia 44: sprawdz wykres funkcji
7 lis 20:32
krystek: Moniko , a co Ty wyliczyłaś?
7 lis 20:33
krystek: @Izunia 44 z czym masz sprawdzić?
7 lis 20:33
Izunia 44: też bym chciała wiedzieć.... chyba to chyba jakis wykres(podkreślam CHYBA

)
7 lis 20:35
krystek: | | 1 | |
Wykres y=( |
| )x przesuwasz o wektor [−2,−3] |
| | 3 | |
7 lis 20:40
Natuś21: dziękuje bardzo
7 lis 20:44