matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz działanie:
Agaa:
√2*3*√(−6)*(−4) +2 +23√−45*75 = 5
√
150
/
√
6
+
5
√
64:(−2)
*
3
√
2
7
:16
= 4
4
√
3
8
:
3
√
−2
3
:
√
(−0,08):(−2)
*
3
√
−0,1
6
=
7 lis 17:25