matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granice
lizzie:
x+1
lim
x→1+
x−1
x+1
lim
x→1−
x−1
7 lis 14:09
irena_1:
x+1
2
lim
x→1
+
=[
]=
∞
x−1
0
+
x+1
2
lim
x→0
−
=[
]=−
∞
x−1
0
−
7 lis 14:30