matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
układ
kropka:
jak rozwiązać układ: ab=t a+b=2 7a−4b=47
7 lis 10:53
irena_1:
a+b=2 7a−4b=47 4a+4b=8 7a−4b=47 11a=55 a=5 5+b=2 b=−3 t=5*(−3)=−15
7 lis 11:10
kropka:
dziękuję bardzo
7 lis 11:27