oblicz
nati97: log o pod2 z3 +log o pod4 z3+ log o pod8 z3+ log o pod16 z 3
6 lis 20:12
MathGym: wysil się i napisz poprawnym językiem bo tego czytać się nie da
6 lis 20:13
Eta:
6 lis 20:14
Eta:
| | 1 | | 1 | | 1 | |
log23+log43+log83+log163=log23+ |
| log23+ |
| log23+ |
| log23= |
| | 2 | | 3 | | 4 | |
| | 1 | | 1 | | 1 | |
(1+ |
| + |
| + |
| )log23=........ |
| | 2 | | 3 | | 4 | |
6 lis 20:20
nati97: log23+log43+log83+log163
6 lis 20:20
5-latek: log
2 3 +log
4 3+log
8 3+log
16 3
| | 1 | | 1 | | 1 | |
log2 3+ |
| log2 3+ |
| log2 3 + |
| log2 3 |
| | 2 | | 3 | | 4 | |
6 lis 20:20
nati97: policzyłam do końca i wyszło 2512 log23 a w odpowiediach jest 2512 log32
6 lis 20:32
MathGym: nie możliwe ze podstawą będzie 3 błąd w druku
to tyle idę oglądać mecz Arsenal − Borussia
6 lis 20:33