Jak zrobić to zadanie?
Magolek: Wiadomo, że a= 3 log
8 4, zatem a jest równe
a) 512
b) 81
c) 2
d) 64
Prosze pomóżcie mi to rozwiązać!
8 paź 16:31
kaz: a=3log84=log843=log864=2
8 paź 16:34
hfdif: a=3log84
5 wrz 20:33
wanilliaxd: jak zrobicto zadanie?
Wartość wyrażenia5
100+5
100+5
100+5
100+5
100 jest równa:
a)5
500
b)5
101
c)25
100
d)25
500
Proszę pomóżcie
6 wrz 19:42
ICSP: wczoraj robiłem to zadanie.
5100 * 5 = 5101
6 wrz 19:48
anna: Jak zrobić to zadanie?
: Wiadomo, że a= 3 log8 4, zatem a jest równe
a) 512
b) 81
c) 2
d) 64
Prosze pomóżcie mi to rozwiązać
24 sty 20:59
bezendu: odp c ) 2
24 sty 21:02
Eta:
a=3log84= log843= log864= 2
odp c)
24 sty 21:04