matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wartosc
adrian:
|x+3| − |x−1|=x+2 Jak to rozwiązać przy pomocy osi.
6 lis 16:29
adrian:
dajcie jakąś podpowiedź plis
6 lis 16:45
Hajtowy:
http://www4c.wolframalpha.com/Calculate/MSP/MSP55531ih40bfdg4697d1a00002853iiadg72efda6?MSPStoreType=image/gif&s=6&w=405.&h=185.&cdf=Coordinates&cdf=Tooltips
6 lis 16:47
adrian:
dzięki wielkie
6 lis 16:50