matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciągi
as8210:
n+3
Oblicz trzy początkowe wyrazy ciągu a
n
=
, b
n
=(2n−1)
2
3n
6 lis 10:43
5-latek:
NO to jaki problem asie W miejsce n wstawiaj 1, 2 i 3 i licz
1+3
np a
1
=
= policz i rob nastepne to samo w ciagu b
n
3*1
Tak prostych rachunkow nie bede tutaj robil wiec licz sam
6 lis 10:46