matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
kazieebee:
log
8
√
2
4
wie ktoś jak to zrobić?
5 lis 19:51
irena_1:
√
2
log
8
=x
4
√
2
8
x
=
4
2
1
2
(2
3
)
x
=
2
2
2
3x
=2
−
3
2
3
3x=−
2
1
x=−
2
5 lis 20:38
kazieebee:
dzięki
5 lis 20:43
Jula:
n
log
a
m
(a
n
) =
m
√
2
−1,5
log
8
= log
2
3
(2
−1,5
)=
= −0,5
4
3
5 lis 20:45