matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
w wyniku złożenia jakich funkcji prostych powstała funkcja złożona:
alina:
w wyniku złożenia jakich funkcji prostych powstała funkcja złożona:
pi
y=sin
2
(2x−
)
3
y=
√
sin
√
x
y=ln
3
(4−x) y=tan
3
(x)
5 lis 17:57
alina:
proszę o pomoc
5 lis 18:00
alina:
5 lis 18:14