matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie.
klaudia96:
1
2
a)
=
x−1
x+1
3
2
b)
=
x−−2
x−3
x+1
x−5
c)
=
x−1
x−3
5 lis 17:08
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1695.html
i do dziela
5 lis 17:09
klaudia96:
możesz mi zrobić. będę wdzięczna
5 lis 17:12
5-latek:
Moge pomoc jesli chcesz ale nie rozwiazac
5 lis 17:21