matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jeśli lim a_n = 1 oraz lim b_n = -∞, to...
iks:
Jeśli lim a
n
= 1 oraz lim b
n
= −
∞
, to...
http://img819.imageshack.us/img819/8462/tp89.png
5 lis 11:57
iks:
pomocy
5 lis 15:14
iks:
Proszę
5 lis 16:13