matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jeśli lim a_n = 0, a_n < 0 dla n ∊ N oraz lim b_n = +∞, to...
iks:
Jeśli lim a
n
= 0, a
n
< 0 dla n ∊ N oraz lim b
n
= +
∞
, to...
http://img9.imageshack.us/img9/167/bfju.png
5 lis 11:47
iks:
pomocy
5 lis 15:13