matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
matematyk za dyche....:
log
√
3
(
√
3
√
3{
√
3
}
=
5 lis 08:13
irena_1:
√
3
√
3
√
3
=3
1
2
*3
1
4
*3
1
8
=3
7
8
=(
√
3
)
7
4
7
log
√
3
√
3
√
3
√
3
=log
√
3
(
√
3
)
7
4
=
4
5 lis 08:42