matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sin390 + cos540
MefixD:
moze ktos mi to obliczyc i pokazac jak liczyl? sin390 + cos540=
4 lis 18:56
Kaja:
1
1
sin(360
0
+30
0
)+cos(360
0
+180
0
)=sin30
0
+cos180
0
=
−1=−
2
2
4 lis 18:58
MefixD:
dziekuje
4 lis 19:00