Logarytmy
Ciska: Oblicz wartość wyrażenia: 2log1/2√3 + log1/25 1/3. Proszę o pomoc. Mimo ze znam wzory
to przerasta moje umiejętności bo nie wiem co z tym dalej zrobić.
3 lis 23:59
Eta:
| | 16 | | 16 | |
log0,53 + log0,5 |
| = log0,5(3* |
| )= log0,516 = −4 |
| | 3 | | 3 | |
4 lis 00:02
Eta:
I co
Ciska ? "zamurowało " Cię
4 lis 00:13
Ciska: Dzięki
4 lis 00:13
Ciska: Taaaak spadłam z krzesła gdy ujrzałam ogrom swojej głupoty

jeszcze raz dzięki

chyba
brakuje mi praktyki
4 lis 00:14
4 lis 00:17
Radek:
Rób więcej zadań
4 lis 00:22
Eta:
Dokładnie tak .......rozwiązuj zadania ...jedząc jabłka
4 lis 00:23
Radek:
Na noc się nie je

A raczej na początek dnia można

00:24 trzeba iść zjeść śniadanie
4 lis 00:24