matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jeśli lim a_n = +∞ oraz a_n ≠ 0 dla n ∊ N, to...
iks:
Jeśli lim a
n
= +
∞
oraz a
n
≠ 0 dla n ∊ N, to...
http://img199.imageshack.us/img199/2287/u3o9.png
3 lis 23:39
iks:
Ktoś pomoże?
4 lis 00:18
iks:
Ktokolwiek?
4 lis 00:49
Godzio:
W pierwszy α = 4, w drugim α = −3
4 lis 01:12
iks:
Dziękuję
4 lis 09:08