matema
maciek: Ile to jest 24−7
3 lis 23:35
krystek: Tylko liczyło pomoze
3 lis 23:35
Eta:
tyle ... jaka jest liczba pierwsza ∊(14, 19)
3 lis 23:45
maciek: 3−7*6
4 lis 00:05
Eta:
3−42=........
4 lis 00:05
maciek: 5*5
4 lis 00:06
Eta:
tyle co √625=...
4 lis 00:06
5-latek: =3−42=−39
W ktorej jestes klasie ze o takie rzeczy pytasz ?
4 lis 00:07
Radek: 24−7=log100+(3√8)2+|2*5|+1
4 lis 00:10
Garth:
cosπ − 2sin0 = ?
4 lis 00:10
Eta:
4 lis 00:12
Radek: Ta liczba to wiek córki pewnego ''maszynisty''
4 lis 00:13