matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz V czworościanu foremnego.
Roofie:
Wysokość czworościanu foremnego ma długość 6
√
3
. Oblicz jego objętość.
3 lis 20:54
5-latek:
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=6&cad=rja&sqi=2&ved=0CDcQFjAF&url=http%3A%2F%2Fpl.wikipedia.org%2Fwiki%2FCzworo%25C5%259Bcian_foremny&ei=-6t2Usj_JYGShQe-ioHgBA&usg=AFQjCNFoxgo_EwxtzekENt9Bwgh4IKHxyg
3 lis 21:04
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/993.html
3 lis 21:10