matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykresy funkcji są symetryczne względem:
nieogarniam:
Wykresy funkcji y=log(x−1) i y=log(1−x) są symetryczne względem: A. prostej y=x B. osi Ox C. prostej x=1 D. osi Oy
3 lis 16:44
nieogarniam:
3 lis 16:51
nieogarniam:
pomocy!
3 lis 17:45