matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
volume
Heinz:
Rozwiąż układ równań: −8a+4b−2c+d=0 a+b+c+d=0+64a+16b+4c+d=0 −a+b−c+d=−10
2 lis 16:14
Heinz:
Od czego zacząć? próbuje to rozwiązac ale mi nie wychodzi...
2 lis 16:18
Heinz:
Proszę bardzo o pomoc
2 lis 16:31