wyznaczyc u_10
ktos: an = cos nπ6
1 lis 20:09
ktos: w mianowniku jest 6
1 lis 20:09
MQ: A co to jest u10?
1 lis 20:11
ktos: dziesiaty wyraz ciagu
1 lis 20:12
ktos: sorry a siedze caly dzien nad granicami i usiluje cos wyciagnac z notatek ale nie moge
1 lis 20:13
MQ: Czyli nie u
10, tylko a
10.
| | 10π | | 5π | | π | | π | |
a10=cos |
| =cos |
| =cos(2π− |
| )=cos |
| |
| | 6 | | 3 | | 3 | | 3 | |
1 lis 20:16
ktos: dziekuje Ci bardzo moge isc spac
1 lis 20:17
5-latek: | | 10π | | 10π | |
a10=cos |
| a |
| to jest 300 stopni a cos 300 stopni = ile ? wzory |
| | 6 | | 6 | |
redukcyjne zobacz
1 lis 20:21
5-latek: za dlugo pisze
1 lis 20:22
ktos: rowniez dziekuje
1 lis 20:25