matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Muszę obliczyć pochodną tego!!! pomocy!!
Młoda3377:
f(x)=ctg
2
x
1 lis 15:13
sushi_ gg6397228:
wzory znasz?
1 lis 15:26
john2:
podpowiedź ctg
2
x = (ctgx)
2
podpowiedź2: (y
2
)' = (y
2
)' * y'
1 lis 15:40