matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczby zespolone- jak roziazac?
xyz:
1. (1−tgα)z=1+itgα 2. (1−i)z=(2a−b)−(2a+b)i
29 paź 21:03
xyz:
1.
⎧
z=1
⎩
−zitgα=tgαi ⇒itgα=tgαi
29 paź 21:10
xyz:
Niby fajnie ale nic z tego nie wynika..
29 paź 21:10