.
asdf: Trivial
miałbyś chwilę na drzewa BST? implementacja, dodawanie, szukanie wychodzi mi, z usuwaniem
węzłów mam problem
29 paź 18:40
Trivial: za jakieś 30 minut.
29 paź 18:42
Trivial: Hmm?
29 paź 19:11
asdf: Halo, jestes?
29 paź 19:56
Trivial: za 30 minut.
29 paź 19:57
asdf: ok
29 paź 19:58
29 paź 20:30
asdf: będę o 21, muszę ogarnąć. Stream ciągle włączony
29 paź 20:41
30 paź 00:50
Trivial: już rozwiązałem.
30 paź 01:03
asdf: gdzie byl blad? podeslesz kod z ewentualnym komentarzem?
30 paź 02:38
asdf: dodalem do removeNode na początku:
if(n == NULL) return;
ale to i tak chyba dobrze nie dziala, gubi gdzies poddrzewa, np. dla:
N = size.tkeys
for(i=0;i<N−4;i++){
removeNode(...tab[i]);
}
jest puste drzewo, a powinny byc 4 elementy.
30 paź 02:55
asdf:
30 paź 11:00
30 paź 11:12
asdf: Ok, a jak będą jakieś dane dodatkowe to też dać:
n−>data = wsk−>data; i tyle?
30 paź 11:21
Trivial: jeśli to tylko wskaźnik to tak.
30 paź 11:26
asdf: no i chyba na końcu:
free(n−>data); free(n);
30 paź 11:31
Trivial: Trzeba zmienić co trzeba i już. Jeżeli to będzie pisane w C to tak. Jeżeli w C++ to istnieje
200 innych sposób żeby zrobić to samo a nie napisać jawnie free.
30 paź 11:35
asdf: a no

Chodzi Ci o klasy i dekonstruktor?
30 paź 14:11
asdf:
Za pomocą flatten udało mi się coś zrobić, troche nie potrzebnie jej uzylem, ale
dziala..chcialem bez rekurencji na removeNode i wyszło

:
http://pastebin.com/4n8CxCT4
31 paź 00:32