matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
JEŚLI MOGLIBYSCIE KLIKNIJCIE
PIOTREK:
Jeśli moglibyście to kliknijcie bo biorę udział w konkursie potrzebuje głosów
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=576947785674925&set=a.575026885867015.1073741829.295297303839976&type=1&theater
Dzięki za każdy oddany głos
!
29 paź 17:49